Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően.

Szállítási és fizetési feltételek

 

Mikor kapom meg a csomagot?

Rendelésed általában már másnap átadjuk a futárnak, tehát kb. 2-3 napon belül megérkezik. A szállítást kérheted postapontra, a lakásodra, munkahelyre, a futárszolgálat munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között kézbesít. Fontos helyes adatokat megadni, hogy könnyen el tudjanak érni.

Külföldi szállítás több napot igénybe vehet, várhatóan 2-7 nap.

Mennyibe kerül a magyarországi szállítás?

MPL futárszolgálattal a kiszállítás költség 1290 Ft. A csomagot lehet kérni csomagpontra, posta pontra és postán maradóra is.
Lehetőség van Expressz 24 órás kiszállításra is, amelynek díja 1790 Ft.

GLS futárszolgálattal 1490 Ft a kiszállítás.

Személyes átvétel lehetséges?

Igen, Budapesten a Csomagpont Logisztika Kft épületeiben, 1064, Szondi utca 15. és 1119, Fehérvári út 65. Megrendelést követően SMS-ben értesítünk, ha összekészült a csomag. Utánvétel esetén a helyszínen készpénzzel lehet fizetni, lehetőleg pontos összeggel készüljetek.

Mennyibe kerül a külföldi szállítás?

Ha a rendelés csak Felhőmaszk tégelyeket tartalmaz (darabszámtól függetlenül), akkor Romániába és Szlovákiába GLS futárszolgálattal 1590 Ft a házhoz szállítás. Akár utánvételt is tudunk biztosítani, tehát a Euróban vagy Leiben kell fizetni a futárnak a csomag átvétele után.

Ha a rendelés más termékeket is tartalmaz (pl Szappan, Fejpánt, Törölköző stb.) a fenti szállítási mód nem elérhető, mivel egy másik raktárból kell árút küldeni. Így a házhoz szállítás Romániába és Szlovákiába DHL futárszolgálattal történik, 3425 Ft áron. Ez esetben utánvételre sincs lehetőség, csak előre utalásra.


Európa más országaiba utánvételre szintén nincs lehetőség, a szállítási költség pedig egységesen 4250 Ft, DHL futárszolgálattal.
Európán kívüli országokba az összeg 4000-6000 Ft között mozog. 
A pénztár oldalon nem minden országot lehet kiválasztani, amennyiben nem találod a megfelelő országot, írj a felhomaszk@gmail.com címre és megadjuk a pontos szállítási költséget.
Külföldi rendelőknél bevált megoldás szokott még lenni, hogy egy magyarországi ismerős/rokon címét adják meg szállítási címnek, akik majd átadják, vagy ha környező országról van szó, akkor a határhoz legközelebb eső postapontra rendelik, 10 napos őrzési idővel, így egyik nap át tudnak ugrani a csomagért.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, amennyiben a futárszolgálat a címet különleges zónába sorolja, de erről mindenképpen küldünk értesítést.

Fizetési feltételek
A pénztár oldalon lehetőség van a Barion rendszerén keresztül fizetni bankkártyával és utánvételre is.
Külföldi rendelők pedig a banki utaláshoz szükséges adatokat is megtalálják.

 

>>Tovább a termékekhez<<

Keresés