Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően.

GYK

Mikor kapom meg a csomagot/mennyibe kerül a szállítás/hogy lehet fizetni?

Ezekről bővebb információ itt található: Szállítási és fizetési feltételek

Milyen eredetű?

A maszk dél-koreai eredetű. A koreai kozmetikumok szigorú minőség ellenőrzésen mennek keresztül és nagy részük természetes alapanyagokból készül. - A jelenlegi szállítmány január elején érkezett Magyarországra, tehát bizonyíthatóan semmiképpen sem került kontaktusba a koronavírussal. 

Mitől habzik? Hogyan érezhetem?

A habzást a szén-dioxidos víz komponens okozza. A szénsavas buborékok enyhe savasságot okoznak a bőrön, emiatt a vérerek oxigénhiányt érzékelnek így kitágulnak, fokozódik az oxigén és tápanyagellátás. Ez egy csiklandozó érzést, kellemes bizsergést okoz és enyhe hőemelkedést is produkálhat, mivel ilyenkor a bőr hideg érző receptorainak ingerlékenysége csökken, a meleg érző receptoroké pedig fokozódik. Tehát a maszk értékes összetevőinek munkája, már pár perc után érezhető az arcon. A szénsav aktiválja a sejtek öngyógyító folyamatait, erősíti a kötőszöveteket és idegnyugtató szerepe is van.

Minden bőrtípusra használható?

Igen, minden bőrtípusra bátran lehet alkalmazni. A tapasztalatok alapján zsíros és vegyes bőrön a leghatásosabb.

Lehet más bőrfelületeken is alkalmazni pl. háton?

Igen lehet, amennyiben be vannak tartva a használati utasításban megjelölt szempontok, illetve nem sebes és irritált a bőrfelület.

Hány éves kortól ajánlott?

12 éves kortól ajánlott a használata.

Idősebbek is használhatják?

A fiatalok szeretik megosztani a felhős képeket, de természetesen a Felhőmaszk kiváló összetevői minden korosztályban kifejtik a jótékony hatásukat. Vannak 40-50 év feletti vásárlóink is.

Állatokon lett tesztelve?

Nem lett állatokon tesztelve, csakis emberi arcokon, és nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot.

Hányszor használjam?

Fokozottan zsíros, problémás bőrön akár napi rendszerességgel is használható, érzékenyebb bőrön ritkábban. A használati utasításban megjelölt módon.

Vegyes bőrtípuson alkalmazható csak a T-zónában, ahol a panaszok jelentkeznek.

Naponta többször nem ajánlott használni.

Hány mililiteres?

100 ml egy tégely.

Mi a pontos összetevő lista?

A Felhőmaszk® pontos összetevő listája: Víz, Kokamidopropil-betain, Kaolin (90,000 ppm), Acrylates Copolymer, Disodium Cocoamphodiacetate, Methyl Peruoroisobutyl Ether, Sodium Laureth Sulfate, Lauramide DEA, TEA-Cocoyl Glutamate, Camellia Sinensis levél kivonat, Glycerin, Dipropylene Glycol, Bentonit, Kollagén, Faszénpor, Fenoxietanol, Metil-parahidroxibenzoát, Illatanyagok, Széndioxidos víz  (1,000 ppm), Xanthan Gum, Etilén-diamin-tetraecetsav, Allantoin, Butylene Glycol, Lavandula Angustifolia kivonat, Monarda Didyma levél kivonat, Mentha Piperita levél kivonat, Freesia Refracta kivonat, Chamomilla Recutita virág kivonat, Rosmarinus Ocinalis levél kivonat.

Mi a teendő, ha késik/megsérült/másnap venném át a csomagot, ha egyedi kiszállítást/egyedi termékcsomagot/termék mennyiséget szeretnék?

Bármi ilyen vagy hasonló kérdés felmerül a felhomaszk@gmail.com címre kell írni. Mindenre találunk megoldást:)

 

>>Tovább a termékekhez<<

Keresés