Gyakori kérdések

 

Mikor kapom meg a csomagot?

Rendelésed általában már másnap átadjuk a futárnak, tehát kb. 2-3 napon belül megérkezik. A szállítást kérheted postapontra, a lakásodra, munkahelyre, a futárszolgálat munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között kézbesít. Fontos helyes adatokat megadni, hogy könnyen el tudjanak érni.

Külföldi szállítás több napot igénybe vehet, várhatóan 2-7 nap.

Mennyibe kerül a belföldi szállítás?

Belföldön a kiszállítás költsége egy tégely esetén 600 Ft postapontra, 800 Ft házhoz szállítva, több tégely és nagyobb csomag esetén pedig egységesen 800 Ft.

Mennyibe kerül a külföldi szállítás?

Romániába és Szlovákiába 1290 Ft, akár utánvételesen is.

Más Európai Uniós országokban sajnos utánvételre nincs lehetőség, a szállítási költség pedig 2000 – 6000 Ft között mozog, az aktuális országtól függően.

Európán kívüli országokban pedig 4000 – 7000 Ft között oszlik meg ez az összeg. Ilyen esetekben pontos adatokat, csak a rendelés leadását követően tudunk mondani.

Külföldi rendelőknél bevált megoldás szokott még lenni, hogy egy magyarországi ismerős/rokon címét adják meg szállítási címnek, akik majd átadják, vagy ha környező országról van szó, akkor a határhoz legközelebb eső postapontra rendelik, 10 napos őrzési idővel, így egyik nap át tudnak ugrani a csomagért.

Személyes átvétel lehetséges?

Igen, Budapest 1064, Szondi utca 15, Csomagpont épülete. Megrendelést követően SMS-ben értesítünk, ha összekészült a csomag. Utánvétel esetén a helyszínen készpénzzel lehet fizetni, lehetőleg pontos összeggel készüljetek.

Milyen eredetű?

A krém Koreai eredetű. A koreai kozmetikumok szigorú minőség ellenőrzésen mennek keresztül és nagy részük természetes alaponyagokból készül.

Minden bőrtípusra használható?

Igen, minden bőrtípusra bátran lehet alkalmazni. A tapasztalatok alapján zsíros és vegyes bőrön a leghatásosabb.

Lehet más bőrfelületeken is alkalmazni pl. háton?

Igen lehet, amennyiben be vannak tartva a használati utasításban megjelölt szempontok, illetve nem sebes és irritált a bőrfelület.

Hány éves kortól ajánlott?

12 kortól ajánlott a használata.

Idősebbek is használhatják?

A fiatalok szeretik megosztani a felhős képeket, de természetesen a Felhőmaszk kiváló összetevői minden korosztályban kifejtik a jótékony hatásukat. Vannak 40-50 év feletti vásárlóink is.

Állatokon lett tesztelve?

Nem lett állatokon tesztelve, csakis emberi arcokon, és nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot.

Hányszor használjam?

Fokozottan zsíros, problémás bőrön akár napi rendszerességgel is használható, érzékenyebb bőrön ritkábban. A használati utasításban megjelölt módon.

Naponta többször nem ajánlott.

Hány mililiteres?

100 ml egy tégely.

Mi a teendő ha késik/megsérült/nem tudom átvenni a csomagot?

Bármi ilyen vagy hasonló kérdés felmerül az info@felhomaszk.hu címre kell írni. Mindenre találunk megoldást:)