Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Használati utasítás

A termék használata:

Tisztítsd meg jól az arcod! Ezt megteheted az általunk forgalmazott fekete iszapos szappannal is, vagy egyéb termékekkel.

Töröld szárazra az arcod!

Ezután a maszkból felkenhetsz egy teszt réteget a kezedre, ha nagyon érzékeny a bőröd, vagy hajlamos allergiás reakciókra.

Ha minden rendben, akkor kend fel az arcodra, egyenletesen, vigyázz a szem és orr környékére, hagyjál kis helyet körülöttük, hogy amikor elkezd habzani se kerüljön bele!

Fontos: A habzás mértéke a felkent krém mennyiségétől függ. Tehát ha szelfire készülsz, akkor érdemes jó vastag réteget felvinni:)

Hagyd körülbelül 5-10 percig, amíg teljesen felszabadulnak a buborékok és kifejtik a jótékony hatásukat. Csiklandozó érzést fogsz tapasztalni, ami azt jelenti, hogy kezd hatni a szén-dioxid. Maximum 15 percet lehet a bőrön hagyni.

Ezután még lehet masszírozni a bőrön egy kicsit, hogy még jobban eljussanak az összetevők, végül egy törölközővel vagy ronggyal le lehet törölni, és langyos vízzel lemosni.

Fontos: A tégelyt mindig jól le kell zárni a műanyag fedőjével és a rá csavarozható kupakkal is. Ha levegő éri, akkor elkezd buborék képződni a tégelyben. Víz sem érheti a krémet. Ha víz került bele, vagy egyéb szennyeződések és habzani kezd, akkor a műanyag fedő alá lehet tenni még egy zacskót is, ez megakadályozza a további habosodást.

Használata után természetes érzésként jelentkezhet ilyenkor az enyhe melegség, rugalmasabb tapintású, hidratáltabb, tisztább, puhább bőr.

A használat gyakorisága egyéntől függő. Zsírosabb bőrűek alkalmazhatják naponta is, figyelve a hatásokra, míg a kevésbé zsírosak akár hetente egyszer is.

Irritált, sebes felületekre tilos felvinni a maszkot! Szembe, szájba nem kerülhet, amennyiben mégis megtörténik bő vízzel ki kell mosni! Bármi egyéb tünet esetén orvoshoz kell fordulni, mellékelve a terméket!

 

>>Tovább a termékekhez<<

Keresés