Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően.
Menü

Használati utasítás

Felhőmaszk használata:

Tisztítsd meg az arcod! Ezt megteheted az általunk forgalmazott szappannal is, vagy egyéb termékekkel. Ha úgy érzed, az előzetes tisztítástól túlságosan száradna a bőröd, akkor alkalmazhatsz, csak hideg vizes lemosást is.

Töröld szárazra az arcod!

Ezután a maszkból felkenhetsz egy teszt réteget a kezedre, ha nagyon érzékeny a bőröd, vagy hajlamos allergiás reakciókra.

Ha minden rendben, akkor kend fel az arcodra, egyenletesen, vigyázz a szem és orr környékére, hagyjál kis helyet körülöttük, hogy amikor elkezd habzani se kerüljön bele!

Fontos: A habzás mértéke a felkent krém mennyiségétől függ. Tehát ha szelfire készülsz, akkor érdemes jó vastag réteget felvinni:)

Hagyd körülbelül 5-10 percig, amíg teljesen felszabadulnak a buborékok és kifejtik a jótékony hatásukat. Csiklandozó érzést fogsz tapasztalni, ami azt jelenti, hogy kezd hatni a szén-dioxid. Maximum 15 percet lehet a bőrön hagyni.

Ezután még lehet masszírozni a bőrön egy kicsit, hogy még jobban eljussanak az összetevők, végül egy törölközővel vagy ronggyal le lehet törölni, és langyos vízzel lemosni.

Fontos: A tégelyt mindig jól le kell zárni a műanyag fedőjével és a rá csavarozható kupakkal is. Ha levegő éri, akkor elkezd buborék képződni a tégelyben és elillanhat a CO2 komponens. Ettől még használható a maszk és továbbra is kifejtheti a jótékony hatásait, de habzani már nehezen fog.

Víz sem érheti a krémet. Ha víz került bele, egyéb szennyeződések, vagy csak az alsó kupak megy rá nehezen és habzani kezd, akkor a műanyag fedő alá lehet tenni még egy zacskót is, ez megakadályozza a további habosodást.

Használata után természetes érzésként jelentkezhet ilyenkor az enyhe melegség, rugalmasabb tapintású, hidratáltabb, tisztább, puhább bőr.

A használat gyakorisága egyéntől függő. Fokozottan zsíros, problémás bőrön akár napi rendszerességgel is használható, érzékenyebb bőrön ritkábban. Vegyes bőrtípuson alkalmazható csak a T-zónában, ahol a panaszok jelentkeznek. Naponta többször nem ajánlott használni.

Irritált, sebes felületekre tilos felvinni a maszkot! Szembe, szájba nem kerülhet, amennyiben mégis megtörténik bő vízzel ki kell mosni! Bármi egyéb tünet esetén orvoshoz kell fordulni, mellékelve a terméket!

 

Hajmaszk használata

Mosd meg a hajad samponnal és töröld meg alaposan törölközővel. Ezt követően vidd fel a hajadra a hajmaszkot.

A szükséges mennyiség függ a haj hosszától és típusától. Első alkalommal érdemesebb nagyobb adagot felvinni, később ez csökkenthető. Előnyös az egész hajat bekenni vele, és a fejbőrbe is bemasszírozni, így tudja legjobban kifejteni a hatását. De lehet alkalmazni csak a sérült részeken is.

Hagyd állni rajta minimum 5, maximum 20 percig. Ezt követően mosd le vízzel. Használható festett hajra is, nem károsítja a színét. Akár mindennap alkalmazható.

Tilos alkalmazni nyílt sebeknél, ekcémánál, dermatitisnél és hasonló bőrbetegségek jelenlétében.

Fertőtlenítő szappan használata

A fertőtlenítő szappan a Felhőmaszkkal együtt erősebb szárító hatást érhet el. Ilyen esetben érdemes külön használni őket, vagy pedig más testfelületeken.

 

>>Tovább a termékekhez<<