Vásárold meg kedvezménnyel a teljes felhőmaszk csomagot:

+Holt tengeri iszap szappan 

A maszk alkalmazása előtt fontos a tiszta, száraz bőr. Ezt legkönnyebben ezzel, a szintén iszapot tartalmazó szappannal érheted el. Könnyedén eltávolítja a bőr felszínén levő szennyeződéseket. És előkészíti a hámsejteket a következő kezelésnek.
A szappanhoz az iszap a Holt-tengerből származik, szappanformába pedig magyar kézművesek öntötték. 

 

 

 

+Mitesszer eltávolító csipesz/komedónyomó 

Vannak nagyon makacs mitesszerek, amik nehezen és sok kínlódás által jönnek csak ki. A mitesszer eltávolító csipesz/komedónyomó, a mechanikai ereje miatt hatékonyabban birkózik meg ezekkel, mint a körömCsak ott nyomja meg a bőrt, ahol a probléma van, és ezáltal nem irritál nagyobb felületet. Így sokkal kisebb energiával, fájdalom nélkül lehet megszabadulni a legmakacsabbaktól is. Pattanások kinyomására is hatékony, kullancsok eltávolítására, szálkát, és egyéb bőrbe fúródott tárgyakat is kihúz kíméletesen.

 

 

+Szilikon arcradír

Az arcradírozás szerelmeseinek kínálunk egy időtálló egyszerű megoldást. A segítségével könnyen felhabosítható a szappan, a maszk felvitelében is használható, és nagyon kellemes a tapintása. Többféle bordázattal van ellátva, hogy mindenki megtalálja a maga bőrtípusának a legmegfelelőbbet.

 

 

Összesen több mint 15000 Ft lenne, de ha együtt veszed őket, akkor csak 9.490 Ft.

15000 Ft helyett

9.490 Ft