Vásárold meg kedvezménnyel a teljes felhőmaszk csomagot:

+Energiaszappan 

A maszk alkalmazása előtt fontos a tiszta, száraz bőr. Ezt legkönnyebben ezzel, az IonXtra energiaszappannal érheted el. Amellett, hogy 100% bio és a legjobb alapanyagokból készül, egy különleges ásvány mátrix felhasználásával készült, amely magába szívja a környezet energiáit és kibocsátja: biorezonancia, negatív iontöltés, skaláris energia és hosszú hullámú infravörös sugárzás formájában.
Ezek mind tudományos mérőműszerekkel bizonyítottak.

Csak nemrég jelent meg ez a kozmetikum, Felhőmaszkkal együtt a pozitív hatásai lényegében megjósolhatatlanok. Eddigi felhasználók között van akinek a bőrgyulladása múlt el, van akinek az ekcémája. Az ásványi mátrixból készült hasonló termékekkel pedig sikeresen gyógyították már a cukorbetegséget is.

 

 

 

+Mitesszer eltávolító csipesz/komedónyomó 

Vannak nagyon makacs mitesszerek, amik nehezen és sok kínlódás által jönnek csak ki. A mitesszer eltávolító csipesz/komedónyomó, a mechanikai ereje miatt hatékonyabban birkózik meg ezekkel, mint a körömCsak ott nyomja meg a bőrt, ahol a probléma van, és ezáltal nem irritál nagyobb felületet. Így sokkal kisebb energiával, fájdalom nélkül lehet megszabadulni a legmakacsabbaktól is. Pattanások kinyomására is hatékony, kullancsok eltávolítására, szálkát, és egyéb bőrbe fúródott tárgyakat is kihúz kíméletesen.

 

 

+IonXtra Prémium pamut törölköző

Az energiaszappanok gyártója egy prémium minőségű törölközőt is biztosít, amellyel kényelmesen le lehet törölni az arcot, meleg vízzel átitatva pedig akár a Felhőmaszk eltávolításában is segíthet.

A legjobb minőségű pamutból készült, szálai óvják a hámsejteket. Még sok mosás után is, hosszú időn keresztül megőrzi a selymességét és elasztikus állagát.

 

 

Összesen több mint 15000 Ft lenne, de ha együtt veszed őket, akkor csak 9.490 Ft.

15000 Ft helyett

9.490 Ft